Українська правда

Решко: З "Барсою" треба грати на 150%

Сергей Шемшученко — 26 листопада 2009, 10:29

Київське "Динамо" зіграло лише на 80 % своїх можливостей у матчі Ліги чемпіонів проти "Рубіна".

Про це заявив захисник київської команди 1970-х років, а зараз голова контрольно-дисциплінарного комітету ФФУ Стефан Решко

З "Барсою" нашим буде ду-у-уже складно, адже вона ще може не пройти до плей-офф, а значить буде грати на результат", - цитує Решка "Газета по-киевски".

"Каталонці постараються строго зіграти ззаду, "перекривши нам повітря" на флангах. Динамівцям хоч і треба перемагати, але доведеться спочатку зробити те ж саме - перш за все, перешкодити суперникові. Пресингувати, нав'язувати боротьбу на кожному сантиметрі поля, не дати їм відчути свободу. Зіграти проти "Барси" агресивно, у відкритий футбол - це самогубство. Якщо "Барселона" заб'є - пиши пропало. Тому киянам треба поступово підвищувати тиск, ближче до кінця. Зробити це можна лише завдяки позамежному настрою", - сказав він.

На його думку, з "Рубіном" кияни зіграли так на 80% своїх можливостей.

"З "Барсою" і 100% буде мало, треба 150%. Так, газзаєвське "Динамо" ніколи ще не показувало, підкреслюю, позамежної гри. Але просто потреби не було. Зараз саме такий випадок. Думаю, Газзаєв досить хороший фахівець, щоб зуміти донести це до команди. А гравців ... У кожної людини є величезний резерв його можливостей. Залишається сподіватися, що динамівці зуміють його "увімкнути". Ну і трішки талану знадобиться, без нього ніяк", - впевнений Решко.