Українська правда

Форвард збірної Італії відмовився переходити в "Рубін" за 20 мільйонів

Сергей Шемшученко — 26 листопада 2009, 13:29

22-річний форвард збірної Італії та іспанського "Вільяреала" Джузеппе Россі відмовився від пропозиції казанського "Рубіна", повідомляє lenta.ru з посиланням на іспанське видання AS.

За даними газети, російський клуб пропонував за Россі 20 мільйонів євро (30 мільйонів доларів), проте отримав ввічливу відмову. Що стосується самого гравця, то йому готові були платити 4 мільйони євро (6 мільйонів доларів) на рік.

Джузеппе Россі захищав кольори "Манчестер Юнайтед" (2004-2007 роки). У сезоні 2006/2007 "МЮ" віддав футболіста в оренду спочатку в "Ньюкасл", а потім в "Парму". Пізніше італійський нападник поповнив ряди "Вільяреалу", у складі якого в 66 матчах забив 25 голів. У футболці збірної Італії Россі зіграв шість матчів і забив три голи.

За даними видання, "Рубін" активно шукає заміну аргентинському форварду Алехандро Домінгесу, який швидше за все покине казанський клуб після закінчення сезону-2009 на правах вільного агента. Також "Рубін" цікавиться нападаючим амстердамського "Аякса" і збірної Уругваю Луїсом Суаресом та іспанцем Роберто Сольдадо, який грає у себе на батьківщині за "Хетафе".