Українська правда

Суркіс відповів Денисову: читайте сайт ФФУ

Сергей Шемшученко — 26 листопада 2009, 21:47

Президент федерації футболу України Григорій Суркіс дав відповідь директору телеканалу "Футбол" Олександр Денисову, який у своєму листі прохав керівника ФФУ надати інформацію щодо фінансування національної збірної України.

У листі Суркіса зазначається, що вся інформація щодо фінансування збірної України та фінансова звітність ФФУ доступна на офіційному сайті організації.

"Що стосується права вболівальників на одержання інформації про фінансування та утримання збірної команди країни, то всі бажаючі можуть це зробити й без посередництва Вашої програми, просто заглянувши на офіційний сайт ФФУ.

До речі, це ж без могли зробити й Ви, знайшовши там багато цікавої й корисної для футбольного журналіста інформації, у тому числі, і на грошову тему, що цікавить Вас. Дивно, чому у Вас виникли із цим проблеми. Проте , я передаю в київський офіс Вашої програми друкований буклет, що містить фінансовий звіт Федерації футболу України за період 2007 - 2008 ( січень-вересень).

До речі, він був розданий для ознайомлення й затвердження усім делегатам Х Конгресу ФФУ ще в грудні 2008 року. Точно так само 18 грудня поточного року делегати ХІ Конгресу ФФУ одержать аналогічний документ зі звітом за минулий період. Після чого, як і за попередні роки, ця інформація також буде оприлюднена на офіційному сайті Федерації футболу України й стане загальнодоступною для широкої футбольної громадськості.

У випадку, якщо у Вас знову виникнуть проблеми з її пошуком на сайті ФФУ, я обіцяю передати Вам друкований екземпляр і цього документа", - цитує лист Суркіса pressing.net.ua.