Головне

Суркіс не прийде на "Футбольний вік-енд", бо Денисов йому не друг

11.12.2009 13:51 1027 0

Президент Федерації футболу України Григорій Суркіс не прийде на програму "Футбольний вік-енд" на запрошення її ведучого Олександра Денисова.

Про це ідеться в листі керівника управління інформаційної політики ФФУ Сергія Васильєва до Олександра Денисова.

"Керівнику національної асоціації дуже імпонує в людях іронічність і дотепність. Тому перед вильотом на Мадейру, де 10-11 грудня відбудеться доленосне не тільки для українського футболу, але й для країни в цілому, засідання Виконкому УЄФА, він (Суркіс) переконливо попросив мене адекватно відреагувати на Ваш черговий лист.

Проаналізувавши його зміст, я дійшов висновку, що змушений буду Вас засмутити. Оскільки, із загальноприйнятих у нашій країні традицій, у гості ходять до друзів, а на допити - до слідчих.

Ні до перших, ні до других, на погляд ФФУ, Ваша телепередача не відноситься. А раз так, то й пропозиція - заглянути на блакитний вогник - прислана не за адресою", - ідеться в листі до Денисова на сайті pressing.net.

Також Васильєв наглошує, що "Футбольний вік-енд" і ФФУ - це різні вагові категорії.

"Шановний колего Денисов, хочу помітити, що ФФУ й Ваша телепередача об'єктивно перебувають у різних вагових категоріях. Керівництву національної асоціації відверто ніколи відволікатися на мишачу метушню й гру в солдатики, якою Ви часто підмінюєте професійне обговорення по-справжньому актуальних для всього футбольного господарства проблем.

Тому нам залишається тільки шкодувати, що різноманіття соціально корисної діяльності федерації, Ви розглядаєте винятково крізь вузький приціл сатиричного об'єктива.

Можливо, Ви згодом віддасте перевагу й іншому жанру для спілкування з керівним органом українського футбола... Тоді й повернемося до Вашого запрошення на прямий ефір, адресоване Григорію Суркісу."

Коментарі ()