Українська правда

Маркевич: Впевнений, в Анчелотті є чому повчитися

Сергей Шемшученко — 15 грудня 2009, 18:12

Головний тренер харківського "Металіста" Мирон Маркевич планує побувати на кількох матчах і тренуваннях лондонського "Челсі".

"Завжди радо користуюся нагодою навчитися чомусь новому. Президент "Металіста" Олександр Ярославський побував на матчі "Челсі" з "Ліверпулем". У Лондоні він зустрівся із власником "аристократів" Романом Абрамовічем, під час якої домовився про цю поїздку", - розповів тренер в інтерв'ю "Львівській газеті".

Разом із Маркевичем на Туманний Альбіон вилетів генеральний директор "Металіста" Євген Красніков зі своїми помічниками. Мирон Богданович вивчатиме тренувальний процес, а клубне керівництво - систему ведення комерційної діяльності.

"Планую побувати на чотирьох-п'яти тренуваннях і двох матчах "Челсі" - проти "Портсмута" та "Вестхема". Карло Анчелоті - один із найкращих тренерів світу. З "Міланом" він неодноразово перемагав у Лізі чемпіонів, у Серії А. Впевнений, у нього є чому повчитися", - каже головний тренер "металістів".

В Англії на стажуванні Мирон Маркевич перебуватиме до 21 грудня, а наступного дня після повернення в Україну планує відвідати Трускавець. У курортному містечку головний тренер "Металіста" набиратиметься сил для завершальної стадії чемпіонату.