Українська правда

"Зоря" знайшла гроші на поїздку в Туреччину

Сергей Шемшученко — 16 грудня 2009, 14:49

Луганська "Зоря" до весняної частини Прем'єр-ліги готуватиметься в Туреччині.

9-го січня команда вирушить на навчально-тренувальні збори до Туреччини і перебуватиме там до 20-го січня. Потім луганчани повернуться додому, і 22 січня знову вирушить до Туреччини. Треті збори, які так само пройдуть в Туреччині, почнуться 8 лютого, розповів гендиректор "Зорі" Сергій Рафаїлов.

Під час підготовки до весняної частини чемпіонату, заплановано 8 контрольних ігор, але суперники будуть визначені пізніше.

Також "Зоря" в міжсезоння планує провести підсилення.

"Є ціла група футболістів, щодо яких йдуть переговори. Плануємо переглянути на зборах досить велику кількість гравців. Поки називати якісь імена передчасно. На даний момент підписаний контракт тільки з одним новим виконавцем, - це Сергій Силюк", - каже Рафаїлов.

Гендиректор розповів, що основними проблемами клубу є відсутність інфраструктури.

"Інфраструктура - це першочергове наше завдання. Першій команді і молодіжному складу ніде тренуватися. Стадіон, як ви знаєте, належить обласній раді і не є власністю клубу. У клубу немає своєї школи, яку так само потрібно створювати з нуля. Те ж саме стосується бази. Номінально вона існує, але реально її немає. Проблеми є, їх багато, вони відомі і позначені. Будемо їх вирішувати. Однак треба розуміти, що на все потрібен час. Ми не чарівники, що б махнути паличкою і проблеми зникли", - каже Рафаїлов.