Українська правда

Куніцин: "Динамо" не готове до об'єктивного суддівства в Європі

Сергей Шемшученко — 17 грудня 2009, 10:56

Президент "Таврії" Сергій Куніцин вважає, що київське "Динамо" не може подолати груповий турнір Ліги чемпіонів тому, що не готове до об`єктивного суддівства в Європі.

"Орест Шмигельский уже тричі засуджував "Таврію" у матчах з київським "Динамо", за що, до речі, кілька раз був покараний, я підійшов до нього перед нашою недільною грою з киянами й наполегливо попросив бути об'єктивним, не псувати свято 13 тисячам уболівальникам.

На жаль, об'єктивним львів'янин був тільки при рахунку 2:0 на користь динамівців. Коли ж "Таврія" рахунок зрівняла, на полі розпочалося справжнє суддівське свавілля: Шмигельський не вилучив за гру рукою Алмейду, в якого вже було попередження, не призначив у ворота гостей очевидний пенальті, кілька раз своїми свистками зривав перспективні атаки нашої команди...

Знаєте, але ж це ж іде на шкоду насамперед самому "Динамо": до об'єктивного суддівства на євроарені команда виявляється просто не готовою, а тому вже який рік поспіль не може подолати груповий етап Ліги чемпіонів", - цитує Куніцина сайт "Таврії".