Українська правда

Луческу: У "Шахтаря" дуже велике майбутнє

Сергей Шемшученко — 17 грудня 2009, 11:55

Долю матчу "Партізан" - "Шахтар" вирішила одна помилка, вважає керманич гірників Мірча Луческу.

"Складно оцінити гру, яка проходила в таких умовах. За великим рахунком, в таких іграх все вирішує одна помилка. Так і вийшло. На такому полі складно контролювати м'яч. Хочу сказати, що в більшій мірі нам це вдавалося у другому таймі. Єдине, можу привітати "Партізан" з перемогою. Напевно, супернику була більше потрібна перемога, ніж нам", - цитує слова тренера прес-служба "Шахтаря".

Ми задоволені тим, що завершили виступ у груповому раунді на першому місці. Будемо чекати жеребкування. Сподіваюся, що хлопці добре відпочинуть, тому що в останніх матчах втома дуже відчувалася. Навесні будемо намагатися грати на тому рівні, на якому вміємо це робити. Повторюся, погодні умови позначилися на якості гри".

"В єврокубках ми програли всього лише в двох матчах: з ЦСКА в Москві і тут з "Партізаном". Зазнали дві поразки, але, думаю, що і в цих іграх команда показала, що вона краща за своїх суперників. Ми починаємо вводити до складу молодих гравців, і думаю, що в "Шахтаря" дуже велике майбутнє. Спробуємо це показати не лише в чемпіонаті, а й у Лізі Європи", - запевнив Луческу.

"Будемо докладати всіх зусиль, щоб пройти якнайдалі. Хоча я вважаю, що багато команд, які беруть участь у Лізі Європи, не поступаються командам, що виступають у Лізі чемпіонів", - додав керманич донецької команди.