Українська правда

"Дніпро" хоче придбати гравця "Ворскли"

Сергей Шемшученко — 17 грудня 2009, 15:21

Дніпропетровський "Дніпро" у міжсезоння хоче придбати правого півзахисника полтавської "Ворскли" Дениса Кулакова, інформує poltava.pl.ua

Втім, це зовсім не означає, що Кулаков, який у Полтаві зарекомендував себе з найкращого боку, покине полтавський клуб. Микола Павлов не горить бажанням розлучатися зі швидкісним фланговим гравцем, якого люблять і цінують полтавські вболівальники. І президент біло-зелених Олег Бабаєв, приймаючи рішення по Кулакову, швидше за все, буде орієнтуватися на думку Павлова.

23-річний Денис Кулаков грає у складі "Ворскли" вже два з половиною роки, і став у складі команду володарем Кубка України-2009. У Кулакова є чинний контракт з полтавським клубом.

Зараз футболіст знаходиться у відпустці, яку проводить в ОАЕ. За словами самого гравця, він чув про інтерес дніпрян до власної персони, але додав, що до нього особисто з цього питання з Дніпропетровська ніхто не звертався.

Нагадаємо, що раніше ЗМІ повідомляли про можливий перехід екс-гравця "Ворскли", а нині динамівця Сергія Кравченка у "Дніпро".