Українська правда

Денисов: Ахметов абсолютно не втручається в редакційну політику

Сергей Шемшученко — 17 грудня 2009, 18:59

Президент ФФУ Григорій Суркіс відмовився завітати в ефір програми "Футбольний вікенд" , бо побачив у цьому ризик для себе.

Про це розповів ведучий програми Олександр Денисов, в інтерв'ю mediabusiness.com.ua.

"Я запросив пана Суркіса в студію в минулої неділі. Очевидно, він побачив для себе в цьому ризики. Але зміст запрошення полягав не в тому, щоб давати в студії якесь визначення його дій. Я хотів почути від нього відповіді на мої гострі питання і, найголовніше, - на запитання вболівальників", - каже Денисов.

"Дуже шкода, що він сприймає критику як образу. Для нього не існує поняття - інша думка. Це погано для розвитку українського футболу, більше того, від цього в першу чергу страждає сам президент ФФУ".

Також ведучий, який є і директором телеканалу "Футбол", розповів про свої стосунки з президентом "Шахтаря" Рінатом Ахметовим.

"Я особисто знайомий з Рінатом Ахметовим: близько шести-семи років. Він абсолютно не втручається в редакційну політику. Він не є ні редактором, ні цензором того, що з'являється в ефірі групи ТРК "Україна". Так, Ахметов - людина з великим футбольним серцем. На зорі каналу "Футбол" він висловлював свої побажання".

"Як власник, він міг сказати: добре б, щоб ми показували такий зарубіжний чемпіонат або такий. Але не більше. А далі він дивиться на результати телеканалу в цілому. Як ми його будуємо, як розвиваємо. Тобто, далі - починається бізнес", - каже Денисов.