Українська правда

Одноклубник Вороніна: Звільнення головного тренера не вирішить проблеми команди

Сергей Шемшученко — 23 грудня 2009, 15:58

Нападник "Ліверпуля" Фернандо Торрес висловив думку, що звільнення головного тренера Рафаеля Бенітеса не вирішить всі ті проблеми, які є всередині клубу.

Перед початком нинішнього сезону ліверпульці мріяли знову поборотися за титул чемпіона Англії та успішно виступити у Лізі Чемпіонів. Але реальність виявилася зовсім іншою, і команда була до неї не готовою.

"Червоні", як відомо, не зуміли подолати груповий етап найпрестижнішого клубного турніру Європи. Незадовго до цього відбувся їх виліт із Кубка Ліги, а в Прем'єр-Лізі у 12 останніх турах "Ліверпуль" здобув лише 3 перемоги і скотився в середину таблиці.

"Я думаю, що звільнення тренера - не вихід. Ми повинні грати набагато краще. Гравці - це ті ж люди, яким потрібно знайти вихід із ситуації, що склалася. Ситуація, дійсно, дуже непроста, але будь-яка велика команда колись через подібне проходить. Тепер це має бути "Ліверпуль". І як будь-яка велика команда, "Ліверпуль" знайде рішення", - цитує Торреса premiership.ru.

"Згоден, що нам потрібні нові гравці, це очевидно. Якщо ми зможемо додати в команду декількох класних футболістів, то це буде великим плюсом для нас. Але ситуація дуже непроста, тому що, я думаю, у нас немає грошей, щоб купити гравців топ -класу.

Але я вірю в свої сили і свою команду. В минулому сезоні тим же складом ми демонстрували дуже гарний футбол", - цитує Торреса BBC.