Українська правда

Хачеріді: У середині 2009 року мало не пішов з "Динамо"

Сергей Шемшученко — 28 грудня 2009, 17:56

Захисник київського "Динамо" і збірної України Євген Хачеріді зізнався, що планував залишити столичну команду, бо не мав там ігрової практики.

"Ясна річ, відразу я й не розраховував на місце в першій команді. Розумів, що деякий час доведеться провести у дублі. Так минуло півтора року. Більше того, у середині 2009 року я вже практично твердо мав намір іти з Динамо, нехай в клуб слабший, але зате мати там ігрову практику", - розповів Хачеріді в інтервю газеті "Болельщик".

"На щастя, на такий радикальний крок йти не довелося - у Київ приїхав Валерій Газзаєв, який повірив у мене, взяв у першу команду. Радий, що зумів виправдати його довіру, може, поки не повною мірою, але ще старанніше буду працювати надалі".

Цікаво, що у Євгена досі немає власного авто.

"Продовжую гризти "граніт науки", щоб отримати права, ну і безпосередньо навчитися водити. Вже найближчим часом мої муки повинні закінчитися, тоді і транспортний засіб можна купувати. Напевно, на Hyundai доведеться розщедритися.

Новий рік футболіст збирається святкувати без вживання алкоголя.

"До спиртних напоїв ставлюся байдуже. Адже мене ще в юному віці бабуся вчила, що не можна пити і курити. За це я їй дуже вдячний", - додав Євген.