Українська правда

"Волинь" вимагає від "Кримтеплиці" визнати свій програш

Сергей Шемшученко — 2 січня 2010, 15:11

Як повідомлялося раніше, Спортивний арбітражний суд в Лозанні готовий розглянути позов футбольного клубу "Волинь" (Луцьк) з вимогою зарахувати технічну поразку ФК "Кримтеплиця" в матчі 7-го туру першості першої ліги.

На подив, кримчани не надали суду жодних аргументів на свій захист, попри те, що повинні були зробити це у встановлений судом термін. Таким чином, суперечка буде розглянута по наявних матеріалах, а необхідні формальності за "Кримтеплицю" виконає голова палати САS.

Це дещо спрощує завдання адвоката "Волині" Іллі Скоропашкіна по відновленню справедливості, інформує сайт луцького клубу.

Така позиція опонента (вірніше, її відсутність) не знімає з нього зобов'язань по відшкодуванню судових і відрядних витрат протилежної сторони. Таким чином, розгляд суперечки відбудеться на гостинній швейцарській землі, якщо лише ФК "Кримтеплиця" офіційно не визнає свій програш до моменту оплати волинянами встановленої судом суми судових витрат.

Наступним етапом суперечки буде розгляд клопотання ФК "Волинь" про припинення виконання вирішення Апеляційного комітету ФФУ, тому 2 турнірних очка вже найближчим часом знову поповнять актив луцького клубу.