Українська правда

Двоє гравців "Зорі" розпочнуть збори в "Металісті"?

Сергей Шемшученко — 4 січня 2010, 16:16

На першому тренуванні луганської "Зорі" в цьому році були відсутні п'ять гравців основного складу: Олексій Курилов, Олексій Антонов, Тарас Дурай, Харрісон Омоко і Паріт Джихані.

Як інформує cxid.info, Омоко вирішує проблему з оформленням візи. За деякими даними, Антонов і Курилов перший етап зборів проведуть з харківським "Металістом". Подальша їхня доля поки невідома.

На зборах гравцям команди було представлено новий тренерський штаб – Анатолія Чанцева і Юрія Вернидуба. Також можна відзначити присутність на зборі клубу Геннадія Орбу, відомого в минулому гравця донецького "Шахтаря".

Що ж стосується долі Юрія Коваля, то вона буде відома в найближчі дні. У нього є певні пропозиції щодо подальшого майбутнього.

Крім того, "Зорю" залишив лівий захисник Єгіше Мелікян. Піврічна оренда Мелікяна в "Зорі" закінчилася. Очевидно, що нових відносин Мелікяна і "Зорі" не буде.

Спершу гравці "Зорі" пройдуть медобстеження. До 8-го січня команда буде працювати в Луганську, потім вирушить на перший збір в Туреччину, інформує сайт луганчан.

Генеральний директор ФК "Зоря" Сергій Рафаїлов повідомив, що Юрію Ковалю, Юрію Дуднику та Ігорю Фокіну будуть запропоновані інші посади в структурі клубу.

Рафаїлов додав, що "Зоря" створює власну дитячу футбольну школу.