Українська правда

Луческу розповів, як треба грати проти "Фулхема"

Сергей Шемшученко — 12 січня 2010, 20:54

Наставник "Шахтаря" Мірча Луческу вже почав аналізувати матчі за участю майбутнього суперника гірників в Кубку УЄФА - англійського "Фулхема", інформує сайт гірників.

"В принципі, у нас достатньо матеріалу для вивчення цієї команди. Якщо у мене буде час, я, звичайно, вживу подивлюся матчі "Фулхема". Після збору в Марбельї ми одразу вирушимо в Лондон, не заїжджаючи в Донецьк. Тому, можливо, там ми всі разом побачимо одну з ігор "Фулхема", - каже Луческу.

На турнірі в іспанській Марбельї, який відбудеться 3 по 12 лютого, гірники візьмуть участь у міжнародному турнірі "Копа дел Сол". Крім донеччан, там гратимуть ще сім команд: шведські "Кальмар" і "Ельфсборг", норвезькі "Мельде" і "Русенборг", данські "Копенгаген" і "Оденсе" і московський ЦСКА.

На думку Луческу, спаринги зі скандинавськими командами допоможуть донеччанам підготуватися до матчу з "Фулхемом".

"Скандинавський футбол схожий на англійський атлетизмом і потужністю. Я добре знаю Ходжсона і вважаю його дуже хорошим тренером. Недарма "Фулхем" - одна з команд, які багато не пропускають. Це говорить про дуже гарну організацію оборони.

Ми знаємо, що в іграх з англійськими командами головне - максимальний контроль м'яча. Так ми і повинні діяти", - зазначив румунський фахівець.