Українська правда

Ковалець: Постараюсь брати приклад з "Металіста"

Сергей Шемшученко — 14 січня 2010, 14:15

Гравцям столичної "Оболоні" був представлений новий головний тренер - Сергій Ковалець.

Втім, офіційно контракт з 41-річним фахівцем ще не підписаний, однак, за словами почесного президента клубу Олександра Слободяна, це всього лише справа часу, пише "Спорт-Экспресс в Украине".

"Сьомого січня мені зателефонував виконавчий директор клубу Олексій Злотоябко, питав, чи можна вести зі мною розмову про перехід в "Оболонь". Я сказав, що для цього мені потрібно поговорити з президентом "Олександрії", позиція якого була для мене дуже важлива.

І вже після цього зателефонував до Києва, дав попередню згоду на перехід. Не менш важливо було і нормально піти з "Олександрії», що, вважаю, мені вдалося", - розповів Ковалець.

"Завдання в "Оболоні" одне - грати в хороший, класний футбол, від якого отримують задоволення і вболівальники, і футболісти, і тренер. Зрозуміло, що президент клубу хоче, щоб команда перебувала якомога вище, але для мене важливо, щоб вона грала від душі, серцем. Вболівальник все може пробачити, окрім байдужості.

Постараюсь брати приклад з "Металіста", кращого його зразка. Всі атакують - всі обороняються. Дуже важливо не шукати винних у невдачі, і звеличувати когось до небес, а розділяти це на всіх порівну," - зазначив Сергій Ковалець.

Ковалець додав, що допомагати йому тренувати "пивоварів" буде Олег Ратій, який працював з ним в "Олександрії".