Українська правда

Баль: Я ніколи не заглядаю футболістові в паспорт

Сергей Шемшученко — 14 січня 2010, 18:25

Головний тренер "Чорноморця" Андрій Баль розповів про плани на весняну частину чемпіонату і про кадрові ротації в команді.

"Я сказав футболістам, що нам належить зробити все можливе, щоб віддалитися від небезпечної зони як можна далі, піднявшись вище в турнірній таблиці. Часу на підготовку в нас дуже мало, отже, треба серйозним чином поставитися до роботи.

Цієї зими не обійдеться без конкуренції - до команди приїдуть нові гравці, яких ми будемо переглядати на зборах", - зазначив тренер в інтерв'ю "Спорт-Экспресс в Украине".

Наставника моряків не хвилює вік гравців, наприклад, Сергія Федорова, якому через місяць виповниться 35 років.

"Я ніколи не заглядаю футболістові в паспорт. Вік мене ніколи не цікавить. Ось візьміть, наприклад, закордонні клуби. У багатьох з них є досвідчені гравці, поряд з якими росте молодь. Головне, щоб вони показували високий рівень гри.

Коли кілька років тому "Мілан" виграв Лігу чемпіонів, мені теж хотілося повернутися на футбольне поле. У складі італійського клубу в ту пору грали Мальдіні, Костакурта, Зеєдорф і Індзагі - багатьом з них вже було далеко за тридцять", - додав Андрій Баль.