Українська правда

Алієв все ще сподівається перейти в "Локомотів"

Сергей Шемшученко — 15 січня 2010, 08:34

Півзахисник київського "Динамо" Олександр Алієв не втрачає надії стати гравцем московського "Локомотіва".

"Як я розумію, питання все ще залишається відкритим. Однозначного "ні" москвичі не сказали. Щось там вивчають, вирішують, консультуються", - сказав Алієв.

За словами гравця збірної України, він вже пройшов два медогляди. "Один в Москві, а на інший аж до Італії довелося їздити для поглибленого вивчення мого гомілкостопу, який я травмував торік. Щось там знайшли несуттєве, але приводів для занепокоєння немає. Мене гомілкостоп не турбує, лікарі теж спокійні за нього", - сказав футболіст.

"Зрозумійте, я просто хочу грати і приносити користь, а не сидіти в запасі. У мене сім'я, дочка підростає ... Хочу, щоб мої близькі раділи моїм успіхам, а не переживали через мої труднощі. І якщо "Локомотів" розраховує на Алієва більше, ніж "Динамо", то треба йти туди, де в мене вірять.

А якщо перехід зірветься, буду зі шкіри геть лізти і доводити, що в Києві я теж можу принести чимало користі. Поживемо - побачимо. Поки налаштовуюся працювати з "Динамо" в Ізраїлі, але ситуація може змінитися в будь-який момент", - цитує Алієва "Блик".