Українська правда

Селекціонери "Динамо" "вели" Шалаєва півроку

Сергей Шемшученко — 15 січня 2010, 11:23

Селекціонери "Динамо" спостерігали за грою 17-річного росіянина Олега Шалаєва півроку.

Про це заявив генеральний директор киян Реваз Чохонелідзе.

"Справді, Шалаєв летить на збір із першою командою в Ізраїль. Нам його запропонував агент Віталій Калоєв. Динамівські селекціонери вели хлопця півроку, а остаточне рішення ухвалили після фінального матчу турніру пам'яті Гранаткіна в Петербурзі", - сказав Чохонелідзе.

"Мені б не хотілося давати прогнози щодо майбутнього Олега в Києві. Все буде залежати від молодого футболіста, від того, як він проявить себе на зборі, і головного тренера", - додав він.

Головний тренер юнацької збірної Росії Юрій Смольянінов вважає, що його підопічний може вирости у справжнього професіонала у Валерія Газзаєва.

"Кияни приїжджали дивитися за грою Олега на Меморіал Гранаткіна. У фінальному матчі з Україною Шалаєв віддав гольову передачу, виглядав дуже пристойно. Я радий, що мій підопічний опинився на перегляді в такому іменитому клубі, а головне - у тренера Валерія Газзаєва. Валерій Георгійович вміє працювати з молодими футболістами. За прикладами не треба далеко ходити - брати Березуцькі, Дзагоєв ... Чому він не привернув увагу тренерів російських клубів? Мені складно про це судити. Знаю, що Олег наприкінці 2009 року був на перегляді в ЦСКА. А ось про інтерес "Зеніта" ніколи не чув", - наводить слова фахівця "Спорт день за днем".