Українська правда

Близнюк: Роналдо нам не потрібен

Сергей Шемшученко — 15 січня 2010, 14:19

Головний тренер маріупольського "Іллічівця" Ілля Близнюк вважає, що друге коло першості України буде для його команди ще складніше ніж перше, а отже, його підопічним треба вдосконалюватися.

"Щодо місця в турнірній таблиці, те я ставлю завдання піднятися якомога вище. Є ряд команд, які за рівнем фінансового благополуччя пішли далеко вперед. Ми виходимо з того, що ми можемо на сьогодні", - цитує наставника сайт маріупольців.

Футбол не стоїть на місці, він рухається вперед. І критерії, які зараз висуває кожен тренер, вдосконалюються. Так, ми можемо купити Роналдо, але нам потрібно продати завод. Але давайте будемо реалістами. Навіщо нам потрібен Роналдо, якщо у нас є свої місцеві вихованці?

Футболіста можна придбати, але спочатку треба дізнатися які в нього якості, подивитися на нього, чи ввійде він в колектив. Будь-який гравець повинен працювати з душею, бігти на своє робоче місце з радістю, отримувати моральне задоволення від того, що він знаходиться в цьому колективі", - додав Ілля Близнюк.