Українська правда

Морозюк не уклав контракт з "Металургом" і може поїхати в Росію

Сергей Шемшученко — 24 січня 2010, 00:39

Півзахисник "Динамо" Микола Морозюк ще не уклав контракту з донецьким "Металургом".

Футболіст отримав кілька інших пропозицій від команд української та російської прем'єр-ліг.

"Ще нічого не зрозуміло. З донецькою командою контактую і я, і мій агент, і президент "Динамо". Клубні боси між собою вже все вирішили, залишилося тільки мені домовитися з керівництвом "Металурга", - сказав Морозюк.

"Якби не хотіли, я би в Донецьк не поїхав. Зараз проблема в мені, є свої нюанси, над якими я розмірковую. У принципі, я хочу грати в цій команді, але певні обставини поки не дозволяють мені цього зробити", - додав спортсмен.

За словами екс-лідера "Оболоні", варіантів у нього немало. "Якби їх не було, чіплявся б за "Металург" зубами. У принципі, я й так це роблю, але якщо є ще пропозиції, нехай не такі яскраві, їх також потрібно розглянути, адже в перспективі вони можуть мені дати навіть більше. Це команди прем'єр-ліги, як з України, так і з Росії".

Футболіст погоджується навіть на орендний контракт: "Можна й до оренди. Що стосується "Металурга", там хочуть, щоб я став повноцінним гравцем команди, мене ж влаштовує тільки певний термін контракту. Тепер слово за керівництвом", - наводить слова футболіст офіційний сайт "Динамо".