Українська правда

Маркевич: Я не здивований, що від "Карпат" таке пішло

Сергей Шемшученко — 3 лютого 2010, 11:11

Наставник збірної України і "Металіста" Мирон Маркевич прокоментував інформацію про можливий статус договірного матчу "Металіста" і "Карпат".

Нагадаємо, за словами голови комітету чесної гри Кочетова, у ФФУ від "Карпат" надійшло відео, на якому їх гравець говорить, що в 2008-му майже вся команда львів'ян вступила в змову з "представником харківського футболу, близьким до "Металіста", і за програш цій команді (0:4) отримала солідну винагороду.

Неофіційно говорять, що на відеозаписі - молдаванин Лащенков, який вже виступає в Баку , а всі польові гравці основи нібито отримали по 10 тис. $ кожен.

"Є компетентні органи, нехай вони розбираються. Я не здивований, що від "Карпат" таке пішло (Маркевич в давньому конфлікті з власником львівського клубу Димінським). Але якщо вони кудись звернулися, значить, всіх футболістів, які замішані, треба дискваліфікувати, заборонити їм грати.

Є зйомка? Ну нехай показують. А якщо це просто плітки... При нинішніх технологіях я можу стільки різного кіно назнімати", - розповів Маркевич в коментарі "Сегодня".