Українська правда

Суркіс проти перенесення матчів Прем'єр-ліги

Сергей Шемшученко — 16 лютого 2010, 09:14

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс не хоче переносити дату старту весняної частини матчів чемпіонату, попри несприятливі погодні умови.

"Динамо" з такою ініціативою в Прем'єр-лігу не зверталося, і я був вельми здивований, коли прочитав інтерв'ю генерального директора ліги Олександра Єфремова", - розповів президент київського клубу в інтерв'ю "Спорт-Экспресс в Украине".

"Скажу вам більше: з 20 січня ми готуємо клубну арену, включено підігрів, і агроном Анатолій Калоша, що повністю відповідає за стан газону, запевняє, що за день до призначеної на 27 лютого гри з "Кривбасом" ми пострижемо траву.

А це буде свідчити про хорошу якість підготовки поля. Вивозиться сніг з трибун - словом, усе робиться для комфорту вболівальників, які, гадаю, скучили за грою.

Що стосується інших команд, то всі, переконаний, повинні перебувати в однакових умовах. Не думаю, що в Києві снігу випало менше, ніж в інших містах, так навіщо ламати календар, а з ним і розписану до дрібниць передсезонну підготовку?", - говорить Ігор Суркіс.