Українська правда

"Дніпро" два дні святкував перемогу над ЦСКА?

Сергей Шемшученко — 22 лютого 2010, 11:43

Дніпропетровський "Дніпро" зі своєї ініціативи відмовився від гри з грозненським "Тереком".

Про це заявив головний тренер "Терека" Анатолій Байдачний у коментарі прес-службі грозненського клубу.

"Що тут говорити, несерйозно все це. Ми б так не зробили. Добре, якби відмовилися, але обмовляти. Це як у тій приказці - "На злодії і шапка горить". Втім, неджентльменська поведінка українських команд по відношенню до колег на зборах - не новина. Ось, наприклад, київський "Арсенал" передумав і відмовився від спарингу з "Сибіром", - сказав наставник грозненців.

За словами спортивного директора російського клубу Григорія Єсауленка, коли в "Тереку" отримали інформацію про відмову, то поїхали в готель "Дніпра", щоб відмовити українців руйнувати плани.

"Стеценко заявив, мовляв, він зараз відпочиває, поговоримо завтра. Вони справді відпочивали, за розповідями представників команд, які живуть в одному готелі з "Дніпром", і тренери і футболісти два дні святкували перемогу над ЦСКА, чимало здивувавши тим самим колег по футбольному цеху", - сказав Єсауленко.

"Наступного дня ми поїхали на тренування "Дніпра", але головний тренер Володимир Безсонов був категоричний: грати відмовляємося. Не знаю, може, вони були не в змозі грати з нами після святкування перемоги над армійцями, але дослівно відповідь була така: "Не хочемо псувати настрій після перемоги над ЦСКА, нам потрібен слабший суперник", - додав він.