Українська правда

Данило Сілва: Грати у відомій у всьому світі команді - дуже велика честь

Сергей Шемшученко — 1 березня 2010, 10:40

Бразильський новачок "Динамо" Данило Сілва, який підписав 5-річний контрат з киянами, уже приступив до тренувань з новою командою.

"У моїй кар'єрі цей перехід дуже важливий. Грати в такій відомій у всьому світі команді - дуже велика честь. Сподіваюся, тут мене чекають видатні сезони, високі титули і важливі трофеї.

Не дивно, що кожен бразилець мріє виїхати до Європи, і я тут не виняток. Мені дуже хотілося грати в якомусь великому клубі, яким, поза сумнівом, є "Динамо". Запрошення з Києва надійшла настільки швидко і несподівано, що я тільки встиг зібрати речі і відразу відправився у вашу країну.

Даючи згоду на перехід, ні на секунду не сумнівався. Знав, що це дуже відомий клуб, який регулярно виступає в Лізі чемпіонів, завойовує почесні трофеї. Я отримав чудовий шанс! Зараз мені всього 23 роки, вся кар'єра попереду", - розповів Сілва в інтерв’ю Інформаційному відділу "Динамо".

На запитання, чому в бразильця українське імя – Данило, новачок відповів:

"Скажу більше, мого брата звати Денис, але до України це не має ніякого відношення. Моя сім'я - вихідці з Італії. До речі, я можу оформити собі італійський паспорт, і в майбутньому планую цією можливістю скористатися", - каже Данило Сілва.