Українська правда

Грозний: Ремонтувати літак, який знаходиться в повітрі, важкувато

Сергей Шемшученко — 1 березня 2010, 14:07

"Арсенал" ще не навчився реалізовувати гольові моменти.

Про це після матчу з "Оболонню" заявив наставник "канонірів" В’ячеслав Грозний.

"Поле було важким для обох команд. "Оболонь" технічна команда з технічним півзахистом і досить швидкими гравцями. Їм важко було на цьому полі так само як і нам. На мій погляд, чемпіонат треба було б починати пізніше тижні на два.

В першому таймі технічним гравцям було важкувато і було більше боротьби, в тому числі і з нашого боку. Я вважаю, що коли двоє вискакують проти одного захисника, то класна команда повинна реалізовувати такі моменти. На жаль, ми ще не навчилися реалізовувати ті моменти, які є. В таких матчах не може бути багато моментів. На перший план виходить боротьба і характер.

Чи закономірна нічия? Напевно так. Ми б могли виграти, якщо забив би Максим Шацьких. Були і інші моменти, Богданов бив з ударної позиції, інколи не вистачало останнього пасу. Поки що це все фрагменти гри.

Немає ще і місяця, як я працюю з хлопцями і я ще не знаю весь їх потенціал. Ремонтувати літак, який знаходиться в повітрі, важкувато. Треба стабілізувати такі аспекти, як надійність в обороні. Непогано, що ми не пропустили.

Ми ще не вміємо грати на Шацьких. Він робить перший хибний рух, як і належить класному нападнику, а ми відразу віддаємо передачу. Але він буде забивати, я впевнений", - цитує Грозного сайт "Оболоні".