Українська правда

Збірна України (U-17) відправилася на збір на Кіпр

Сергей Шемшученко — 2 березня 2010, 09:01

У суботу, 27 лютого, юнацька збірна України (футболісти 1993 року народження), яка готується до участі у кваліфікаційному еліт-раунді Євро-2010 (U-17), вирушила до Кіпру, де проведе тижневий збір.

На острові Афродіти підопічні Олександра Лисенка перебуватимуть до 6 березня. У середу "синьо-жовті" зустрінуться з молодіжним складом місцевого "Апоеля", а у п'ятницю - з азербайджанськими однолітками. До збору наш наставник долучив 22-х виконавців, семеро з яких представляють київське "Динамо", п'ятеро - донецький "Шахтар".

Нагадаємо, що за путівку до Ліхтенштейну, де пройде фінальна частина Євро-2010 (U-17), українці в рамках 1-ї відбірної групи сперечатимуться з командами Нідерландів, Грузії та Чехії. Остання з 25 по 30 березня і прийматиме кваліфікаційний турнір.

Склад збірної України:

Воротарі: Євген Волинець, Владислав Леванідов (обидва - "Динамо" Київ)

Захисники: Бадри Акубардія, Денис Балан, Антон Братков, Рудольф Сухомлинов (усі - "Динамо"), Ілля Глушицький ("Шахтар" Донецьк), Віталій Приндета ("Волинь" Луцьк)

Півзахисники: Ростислав Багдасаров, Сергій Вакуленко, В'ячеслав Чурко (усі - "Шахтар"), Євген Бохашвілі, Микита Полюлях (обидва - "Дніпро" Дніпропетровськ), Владислав Калитвинцев ("Динамо"), Олександр Марковець ("Волинь"), Борис Тащі ("Чорноморець" Одеса), Євген Трояновський ("Металург" Донецьк), Сергій Шевцов ("Буковина" Чернівці)

Форварди: Іван Луканюк ("Шахтар"), Сергій Мельник ("Таврія" Сімферополь), Ясін Хамід ("Металург" Д), Юрій Яковенко ("Арсенал" Київ)

ФФУ