Українська правда

23 динамівця викликані у різні збірні

Сергей Шемшученко — 2 березня 2010, 17:01

23 київських динамівця отримали виклики у різні збірні.

У рамках підготовки до Кубка світу-2010 Сербія зіграє з Алжиром. У Мілоша Нінковіча залишається небагато часу довести Радомиру Антічу претензії на місце у стартовому складі. Гра в Алжирі - чудовий шанс для динамівця. Огнєн Вукоєвіч викликаний до збірної Хорватії для участі в матчі з Бельгією. У грі Румунія - Ізраїль на поле може вийти Тіберіу Гіоане, а в поєдинку з Мальтою не проти перемогти з великим рахунком Фінляндія разом із Романом Єрьоменком. Ці ігри відбудуться 3-го березня.

Молодіжна збірна України в Ларнаці зіграє контрольний матч з однолітками Кіпру. Павло Яковенко розраховує на вісьмох динамівців: воротаря Дениса Бойка, захисників Вадима Родіну, Андрія Сахневича, півзахисників Кирила Петрова, Дениса Гармаша, нападників Артема Кравця, Романа Зозулю та Андрія Ярмоленка.

Два товариських матчі, 2 та 4 березня, проведе юніорська збірна України (U-19) проти одноліток із Франції. У них Анатолій Бузник має намір задіяти динамівців Темура Парцванію, Євгена Морозенка, Віталія Сокуренка та Володимира Коваля.

Тижневий збір напередодні еліт-раунду Євро-2010 проведе на Кіпрі юнацька збірна України (U-17). У тренуваннях і двох контрольних матчах (молодіжний склад "Апоеля" і збірна Азербайджану) тренер Олександр Лисенко розраховує на сімох динамівців: воротарів Євгена Волинця, Владислава Леванідова, захисників Бадрі Акубардія, Дениса Балана, Антона Браткова, Рудольфа Сухомлинова, півзахисника Владислава Калитвинцева, повідомляє сайт клубу.