Українська правда

"Кривбас" або Максимов мають заплатити компенсацію - президент "Оболоні"

Сергей Шемшученко — 2 березня 2010, 20:17

Президент "Оболоні" Олександр Слободян вважає, що "Кривбас" має заплатити столичному клубу компенсацію за перехід Юрія Максимова на посаду головного тренера команди з Кривого Рогу.

"Пройшло достатньо багато часу і "Кривбас" не побажав компенсувати розірвання діючого контракту Максимова з ФК "Оболонь" і заявив про те, що вони не знають такого, як Максимов.

Цитую дослівно фразу з листа генерального директора ФК "Кривбас" п. Затулка: "У 2009 році футбольний клуб "Кривбас" м. Кривий Ріг та його представники не вступали в жодні переговори ані з ФК "Оболонь", ані з самим Юрієм Максимовим на предмет призначення цього фахівця на посаду головного тренера ФК "Кривбас". Що тут можна додати?

Ми також знаємо, що "Кривбас" хоче переманити наших окремих футболістів, щоб заманити їх до себе. На наш погляд, це питання стало в площину моралі та юриспруденції. Є футбольні правила та закони - їх потрібно дотримуватись! Або "Кривбас" заплатить компенсацію, або це зробить сам Максимов, або тренер буде позбавлений права працювати у "Кривбасі". Така наша точка зору", - цитує Слободяна офіційний сайт "Оболоні".