Українська правда

Тимощук: "Баварії" до снаги здобути перемогу на європейському рівні

Сергей Шемшученко — 6 березня 2010, 14:39

"Баварії" до снаги здобути перемогу на європейському рівні, оскільки в команді зібрані дуже хороші футболісти.

Про це заявив півзахисник мюнхенців і збірної України Анатолій Тимощук, коментуючи майбутній матчі-відповіді 1 / 8 фіналу Ліги чемпіонів з італійською "Фіорентиною".

"Ми набрали хорошу фізичну форму. У нас з'явилася впевненість у своїх силах, тому треба зіграти гостро в атаці, що має принести певні плоди. У "Баварії" велика історія. Останнім часом всі чекають від нашої команди перемоги на європейському рівні. Думаю, нам це під силу, оскільки у нас зібрані дуже хороші футболісти. З такими гравцями ми можемо перемагати в будь-якому турнірі", - сказав півзахисник.

"На початку сезону прийшов новий тренер і багато нових гравців, тому нам не вистачало зіграності та впевненості у своїх діях. З цієї причини наша гра була нервовою і не такою впевненою. Після завершення трьох-чотирьох місяців гравці відчули один одного і зрозуміли вимоги тренера. Тим самим ми повернули втрачені позиції", - наводить слова футболіста сайт УЄФА.

Також Анатолій розповів про свого кумира.

"Мій кумир - колишній гравець збірної Німеччини Лотар Маттеус. Я звернув на нього увагу на чемпіонаті світу-1990 в Італії. З того часу я стежив за ним. Мені подобалося те, як він грає і веде себе на полі", - розповів Тимощук.