Українська правда

Чанцев: У команді краще мати не орендованих футболістів

Сергей Шемшученко — 6 березня 2010, 17:49

Багато гравців "Зорі" у матчі з "Карпатами" не показали свої найкращі якості.

Про це заявив головний тренер луганчан Анатолій Чанцев.

"У першому таймі у нас була провалена середня зона, звідки нам завдавали багато ударів по воротах і одна з атак "Карпат" завершилася призначенням пенальті. У перерві ми внесли деякі корективи. У другому таймі ми вирівняли гру.

Якби використали ті моменти, які були, можливо, нам вдалося б вирвати хоча б нічию, але, на жаль, зробити цього нам не вдалося. Якщо говорити про якість поля, то обидві команди були в однакових умовах, але, на мій погляд, "Карпати" швидше адаптувалися до нього, і в першому таймі у них була перевага.

Сьогодні низка гравців не показали тієї гри, у яку вони можуть грати, не показали свої найкращі якості. Звичайно, у команді краще мати не орендованих футболістів, на яких можна розраховувати на весь термін контракту.

Ми переглянули багато футболістів, але Ви знаєте, особливо не було ким підсилити гру команди. Ми сподіваємося на те, що наступного року у нас буде мінімум орендованих - максимум своїх гравців. У деяких хлопців у контракті є пункт, відповідно до якого в подальшому ми можемо їх викупити", - цитує Чанцева сайт луганського клубу.