Українська правда

Гамула: В Обами менше мікрофонів, ніж у мене

Сергей Шемшученко — 6 березня 2010, 19:36

Наставник "Закарпаття" Ігор Гамула поскаржився на погану якість газону стадіону в Харкові, де його команда поступилися "Металісту".

"Добрий вечір. Я дивлюся, в Обами менше мікрофонів, ніж у мене сьогодні", - розпочав тренер прес-конференцію.

"Що сказати, був цікавий і безкомпромісний матч. Я думав, що у нас було болото, але ж у вас ще гірше. Всі говорять Ужгород, а у вас ... Хоча тут прекрасний стадіон і вболівальники, команда йде на третьому місці, заслужено його займає.

Я думаю, ми не зіпсували уболівальникам свято і грали достойно, показали непоганий футбол. Перед грою були проблеми. Ми орендуємо у "Металіста" Давидова та Трішовича, а проти вас їм грати не можна ... А це основні футболісти. По ходу гри я робив заміни, ми посилили атаку, забили гол, тримали суперника в напрузі до кінця.

Провели два матчі, не поступилися за всіма статтями "Металургу" і "Металісту". Наші основні матчі починаються далі. З Харковом і Донецьком брати очки не треба ... Хоча всюди намагатися треба, звичайно. А от якщо не візьмемо в наступних матчах, то треба збирати речі, мікрофони всі ці, і їхати по домівках", - наводить слова Гамули прес-служба "Металіста."