Українська правда

Мілевський визнав, що був в оффсайді

Сергей Шемшученко — 11 березня 2010, 18:54

Нападник київського "Динамо" Артем Мілевський визнав, що у вирішальній атаці в матчі проти "Іллічівця" перебував поза грою.

"Після гри дивилися. Всі бачили - у мене був оффсайд, там явно видно було. Але під час першого голу, коли Ярмоленко подавав, а я скидав Нінковічу, то таке положення поза грою не судиться. Бо там був міліметровий оффсайд. Там підняли (прапорець - ред.), там не підняли", - наводить слова футболіст кореспондент "Чемпіона".

Нападник пояснив ігровий спад команди:

"У цих двох матчах ми неправильно - повільно - грали та приймали рішення. Не було такої якості попереду, тому дуже мало було небезпечних моментів для взяття воріт. Я та інші нападники не в повну силу зіграли. Не вважаю, що в команді якась криза. Всі лідери - "Металіст" програв, а "Шахтар" ледь виграє - це плин сезону", - впевнений спортсмен.

"Одразу після цього туру нас наздогнав "Шахтар", у нас ще гра в запасі. Тримаємо в голові три очки переваги, але наразі команди на рівних", - вважає гравець.

Мілевський також заявив, що не хоче коментувати майбутнє протистояння "Шахтаря" та "Металіста". "Не хотів би думати на чиїй стороні перевага, хто як буде втрачати чи не втрачати очки. Передовсім, нам треба їх самим набирати".