Українська правда

Екс-гравець збірної України може стати новачком "Чорноморця"

Сергей Шемшученко — 12 березня 2010, 15:51

Екс-півзахисник збірної України Роман Максимюк перебуває на перегляді в одеському "Чорноморці".

Після внесення до заявки одеського "Чорноморця" на весняну частину чемпіонату чотирьох нових футболістів в розташуванні одеситів з'явилося ще четверо потенційних новачків. Одним з них є півзахисник Роман Максимюк, в сезоні-2009 захищав кольори виступав у Суперлізі чемпіонату Казахстану клубу "Казахмис".

Досвідчений футболіст, якому в середині червня виповниться 36 років, є одним з небагатьох нині діючих гравців, хто грав ще в чемпіонаті СРСР. Українським любителям футболу Максимюк відомий за виступами в івано-франківському "Прикарпатті", чортківському "Кристалі", "Бескиді" з Надвірної, київських ЦСКА, "ЦСКА-Борисфен", "Динамо", дніпропетровському "Дніпрі" і луцької "Волині".

У його зарубіжної кар'єрі були також російський "Зеніт" (Санкт-Петербург) і два казахстанських клубу - "Атирау" та згаданий уже "Казахмис". У Казахстані Роман Максимюк провів останні півтора року: з літа 2008-го він грав в "Атирау", а весь минулий сезон провів у Сатпаєві.

У "Чорномореці" колишній гравець збірної України запрошений з метою перегляду. У Совіньйоні він перебуває вже тиждень, пише football.odessa.ua.