Українська правда

Грозний: Я ще жодного разу не програвав у Львові

Сергей Шемшученко — 14 березня 2010, 10:46

Головний тренер "Арсеналу" В`ячеслав Грозний після нічиєї (3:3) з "Карпатами" розповів, що він досі ніколи не програвав у Львові як тренер і зберіг цю традицію.

"У Львові завжди було важко грати, як і сьогодні. Як тренер я ще жодного разу не програв у Львові "Карпатам", і не хочу програвати у майбутньому. Так, відверто скажу: хотів дуже виграти у Львові у "Карпат", адже коли виграєш у такої класної команди, яка показує агресивний атакуючий футбол, тоді прогресує робота і тренувальний процес дає результати. Ви бачили сьогодні: у нас грали молоді Захаревич, Богданов та Шахов.

Пропускав гру Грицай, Воробей зараз у Мюнхені проходить курс реабілітації, Симоненко та Романчук зазнали травм у минулому матчі. В нас лише Данилов взяв участь у трьох тренуваннях після реабілітації, і я сьогодні поставив його у стартовий склад. Тож кадрові проблеми були", - цитує тренера сайт "Карпат".

Також Грозний вважає закономірним результат матчу.

"Результат, мабуть, закономірний, адже хотіли виграти і "Карпати", і ми. На мій погляд, ми були ближчими до перемоги. Задоволений тим, що моя команда витримала темп і жалкую, що фарт не був з нами."

Претензій до судді у Грозного немає, бо вважає, що він помилявся в обидві сторони.

"Я не бачив моменту коли забивав Кожанов і чи було там поза грою. Так само можу сказати, що був пенальті, коли збили Шахова. Я живу грою, у мене є емоції... Така гра не могла не подобатись уболівальникам і журналістам. Але не тренерам: для них це була важка гра. Ми третій матч граємо внічию, тож хочемо нарешті виграти. Треба ж набирати очки".

На думку Грозного його команда у цій грі більше втратила два очка, ніж здобула одне.

"Як тренер вважаю, що втратили очки, адже після роботи в московському "Спартаку", "Левскі", "Дніпрі"», де команди звикають перемагати, то, звісно, ми нині втратили очки. Я дуже хотів, щоб ми перемогли заради молодих гравців, яких я тримав на полі увесь матч."