Українська правда

Безсонов: Підводила індивідуальна майстерність

Сергей Шемшученко — 14 березня 2010, 19:38

Головний тренер "Дніпра" Володимир Безсонов залишився незадоволений реалізацією у матчі з "Оболонню".

"Перший тайм склався складніше, ніж другий. Суперник приїхав грати на результат, і нічия його б влаштувала. Тому вони оборонялися колективно, усією командою.

Дуже складно було створити моменти. І хоча вони були, підводила індивідуальна майстерність. Ви самі бачили, що націлені передачі ні від Коноплянки, ні від Пашаєва, ні від Денисова не проходили. Не пішли й стандартні положення: не могли перебити переднього гравця. Ну а після того, як ми забили м'яч, суперник розкрився, і ми включили колективну швидкість. На ній і створили масу стовідсоткових моментів. Шкода, що не реалізували їх", - цитує тренера офіційний сайт "Дніпра".

Також Безсонов прокоментував свист на свою адресу від уболівальників.

"Я про це вже давно говорив. Кожний повинен займатися своєю справою. Вважаю, що вболівальники повинні в будь-якій ситуації підтримувати свою команду. А що стосується мене, то проблем ніяких немає.

Справа в тому, що у футбольного клубу є керівництво. І в будь-який момент дня й ночі воно може підійти до мене й висловити своє невдоволення. І питання відразу закриється. А вболівальникам же я побажав - якнайкраще підтримувати свою команду. Рішення же буде ухвалювати керівництво клубу."