Українська правда

Грозний: Наступного разу обіграємо "Шахтар"

Сергей Шемшученко — 28 березня 2010, 21:14

Після поразки від "Шахтаря" (1:3) головний тренер "Арсеналу" В`ячеслав Грозний заявив, що наступного разу обіграє донецьку команду.

"Знаєте, чого я не очікував? Я не очікував, що ми самі собі привеземо три голи. На рівнім місці. "Шахтар" міг забити в інших епізодах - питань немає. Але ми не повинні були пропускати так. Гра була б іншою. Ми б не випустили їх з-під пресингу. Нікуди б вони від нас не ділися - ми пресингували б їх усі 90 хвилин. Грали б на випередження, на перехоплення...

"Шахтар" не дуже добре грає у відборі. Ми бачили, як вони грали з донецьким "Металургом", "Металістом" і, природно, усе це враховували. Я годинами щодня аналізував і показував, як грати проти "Шахтаря". Як авантюрно грав "Шахтар" проти донецького "Металурга" - ми все це бачили. Але одна справа бачити й донести, а інше...

Я думаю, що в ряду гравців є ще синдром "великого клубу". Наступного разу вони вже по-іншому будуть грати. Будуть розуміти, що не такі великі ці футболісти, а такі ж, як і вони. З ними можна грати, і обігравати, і перегравати.

Сподіваюся, що наступного разу так і буде...

Обіграємо наступного разу - от побачите... Я "Зеніту" обіцяв, що ми їх обіграємо, і коли це відбулося, вони сказали: "Грозний слово тримає". Ми обіграємо "Шахтар", - цитує тренера terrikon.dn.ua.