Українська правда

Пучков: Хлопці зібралися і заслужено перемогли

Сергей Шемшученко — 28 березня 2010, 21:21

"Таврія" заслужено перемогла донецький "Металург".

Про це після матчу заявив наставник сімферопльців Сергій Пучков.

"Дуже хороша гра, і зміст гри, і моменти, і самовіддача хлопців. Мені дуже приємно, що ми сьогодні перемогли. Тим більше, що "Металург" Донецьк - та команда, яка, як і ми намагається показати красиву і видовищну гру.

Безумовно нам хотілося виправдатися перед нашими уболівальниками за домашню гру з "Іллічівцем". Хлопці сьогодні зібралися і заслужено перемогли.

Як у "Металурга", так у нас була певна кількість днів для відновлення. Я після гри в Луцьку сказав, що хлопці втомилися не так фізично, як морально, психологічно, бо була напружена гра. На "Металург" сильний відбиток наклала гра з "Шахтарем". Тим більше, що вони її догравали вдесятьох", - цитує Пучкова прес-служба "Металурга".

На запитання: "Розглядали ви цей матч як генеральну репетицію фіналу Кубку України?", тренер відповів:

"Ні, не розглядали, бо триває чемпіонат і ви прекрасно розумієте, що ми перебуваємо в однаковому становищі з донецьким "Металургом". Оскільки дорогу в Лігу Європи відкриє собі володар Кубка України.

І обидві команди не скинуть обертів і будуть грати, для того щоб посісти в турнірній таблиці 4-5 місце для виходу в Лігу Європи. Є реальний шанс для цього, щоб спокійно 16 травня грати фінал Кубка України".