Українська правда

Кононов: Суддя попередив гравців, за що він буде показувати червоні картки

Сергей Шемшученко — 28 березня 2010, 22:37

Попри перемогу над "Дніпром", "Карпати" не будуть розслаблятися.

Про це заявив головний тренер "Карпат" Олег Кононов.

"Найприємніше для мене, не буду приховувати, це сьогоднішні трибуни. Коли я тільки прийшов сьогодні на стадіон, побачив сидіння, сказав собі: було б добре, якби вони заповнилися вщерть. Так і сталося. Це - найчудовіший момент. При таких трибунах, при такій підтримці, ми не могли грати погано, не могли програти.

І хлопці билися. Особливо наприкінці, коли важко було. "Дніпру" завадило вилучення, і як це не дивно, нам теж. Через це пройти треба, щоб спокійно грати на останніх хвилинах. Нам багато не вдалося, хоча ми створювали моменти. Якби забив Гурулі... Та і крім нього хлопці могли забивати.

А загалом хочу усім подякувати, особливо фанатам, які у день народження принесли мені багато сюрпризів та подарунків. Я справді вражений! Але чемпіонат триває, і я хочу сказати, що нас багато питають про завдання. Не треба літати в хмарах. У нас дуже серйозний календар. Треба рухатися далі, працювати, вигравати, грати на радість нашим уболівальникам.

Ми не змогли використати зайвого гравця. Дивно, бо коли склади були рівні, ми грали набагато краще. Думаю, справа у психології", - цитує керманича Інформаційний центр ФК "Карпати".

На запитання, "А за що взагалі вигнали Ротаня?", Кононов відповів:

"Суддя попередив перед матчем гравців про те, за що він буде показувати червоні картки. Насамперед він про удари ліктями казав. Думаю, за це Ротаня і вилучив".