Українська правда

Каладзе хочуть вижити з "Мілану"

Сергей Шемшученко — 30 березня 2010, 13:39

"Мілан" прагне припинити співпрацю з грузинським захисником Кахою Каладзе.

Про це заявив сам футболіст, який нечасто потрапляє в основу міланської команди, в інтерв'ю "Советскому спорту".

"Боси "Мілану" роблять все для того, щоб я підійшов до них і попросив про відставку. Негарно чинять. Вони знають, що для мене дуже важливо грати. Я ж ще і капітан збірної Грузії. Можу втратити форму...

У мене контракт до 2011 року. Але я почекаю до цього червня. Зараз всі трансферні вікна закриті, йти нікуди. Потім знайду команду в Європі, яка грає в Лізі чемпіонів. Не хочу перейти в клуб, де мені дадуть великі гроші, але не буде високих цілей.

У нас в "Мілані" є 5-6 футболістів, які мають великі зарплати. Я підписав новий контракт три роки тому. Але тепер у Європі все по-іншому. Вже не платять такі гроші, як раніше. Криза і по футболу вдарила.

Ось я завоюю Лігу чемпіонів в третій раз, і всі скажуть: так, Каха - молодець! Я хочу у футболі з себе все витиснути по максимуму. А гроші - з ними у мене ніколи не було проблем. Коли закінчу кар'єру - займуся бізнесом і там теж буду тиснути на повний газ. Інакше не вмію.

Шевченко перейшов з "Мілану" в "Челсі" в такий момент, коли був тут як король. Грав незрівнянно, його всі обожнювали. Не треба було йти ... А так тренер Моуріньо нечасто ставив його до складу, потім травма. І все пішло шкереберть.

У мене чотири роки тому теж була можливість перейти в "Челсі". Але вийшло так, що я залишився в "Мілані", підписався ще на п'ять років. І не пошкодував про це. Я ж після цього виграв свою другу Лігу чемпіонів.

Коли буду шукати нову команду, то думаю, що залишуся в Італії чи переїду до Англії. Німеччина теж не виключена ... Чесно скажу, в Англію хочу більше всього. Дізнаюся нову культуру, вивчу мову - це мені в бізнесі стане в нагоді", - підсумував Каха Каладзе.