Українська правда

Грозний: "Футболісти починають отримувати задоволення від гри"

Сергей Шемшученко — 4 квітня 2010, 21:33

У матчі із запорізьким "Металургом" київський "Арсенал" створив багато моментів.

Про це після матчу заявив головний тренер киян В'ячеслав Грозний, пише UA-Футбол.

"Я задоволений роботою, яку ми провели, готуючись до цієї гри. Були певні побоювання відносно результату матчу. "Металург" демонструє дуже хорошу та потужну гру. "Металург" - команда швидка, досить високотехнічна і я готував своїх гравців до повного пресингу", - сказав він.

"У матчі з "Шахтарем" ми пресингували перші 15 хвилин, а сьогодні нас уже вистачило на півгодини. У цей період "Арсенал" завдав багато ударів по воротах суперника. Повинен був забивати Шацьких, який виходив один на один з голкіпером.

До 30-ої хвилини у суперника практично не було контргри. Ми притиснули "Металург" і "підібрали" майже всі м'ячі. Але на весь тайм нас не вистачило і суперник почав володіти м'ячем", - додав тренер.

"Моментів створили достатньо, але довго не могли забити. У роздягальні я розмовляв з Мазілу, який у другому таймі мав стовідсоткову нагоду забити. Говорить, тренер, я вже бачив м'яч у воротах...

Я - емоційний тренер. Але я задоволений тим, що сьогодні гравці виконували тактичний план на гру. Вони не тільки бились, боролись але і грали на досить непростому полі. Футболісти починають отримувати задоволення від гри, а для мене це важливо", - підсумував Грозний.