Українська правда

Сабліч: Ні на кого не ображаюся

Сергей Шемшученко — 7 квітня 2010, 16:10

Екс-гравець "Динамо" Горан Сабліч не шкодує, що розірвав контракт з клубом.

"Таке футбольне життя. Я ні на кого не ображаюся і нікого в цьому не звинувачую. Знаю, що чесно виконував усі зобов'язання перед клубом, а прерогативою тренера є вибір гравців для стартового складу.

Міг би, звичайно, залишитися в "Динамо" ще на один сезон, але просто так отримувати зарплатню, не приносячи клубу користь на футбольному полі, не в моїх правилах. До того ж, мені дуже хочеться грати.

"Найкращі мої роки пройшли в "Динамо", цей клуб полюбив і вважаю для себе рідним. Тут я ставав чемпіоном України, дізнався, що таке Ліга чемпіонів. Зіграти в такому турнірі - дуже багато для професійного футболіста.

Єдине, про що можу шкодувати, так це про травми, які не дозволили мені повністю реалізувати себе. Саме через це я зіграв за команду не дуже багато матчів", - цитує хорвата Інформаційний відділ ФК "Динамо".

Зараз Сабліч розглядає кілька варіантів свого працевлаштування.

Нагадаємо, що влітку 2002 року Горан Сабліч став одним із перших легіонерів із далекого зарубіжжя у складі "Динамо". Весь цей час, за винятком одного сезону, хорват вірою і правдою служив київському клубу, ставши у його складі чотириразовим чемпіоном України та чотириразовим володарем Кубка України.