Українська правда

Луческу: У "Дніпра" буде більше мотивації й амбіцій

Сергей Шемшученко — 9 квітня 2010, 09:39

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу вважає, що у майбутньому матчі 24 туру чемпіонату України з "Дніпром", в його суперника буде більше мотивації.

"Що стосується "Дніпра", то на нас очікує дуже важка гра проти дуже гарної команди, у складі якої виступає багато висококласних футболістів. Відсотків вісімдесят із усіх футболістів "Дніпра" - гравці своїх національних збірних.
Дніпропетровська команда грає в атакуючий футбол за рахунок своїх індивідуальних якостей. Крім цього, в "Дніпра" ,напевно, буде більше мотивації й амбіцій.

Матчі між "Шахтарем" і "Дніпром" завжди проходять у напруженій боротьбі, і завжди до початку зустрічі складно сказати, як він завершиться. Упевнений, що й наші гравці в цьому компоненті не поступляться супернику. Самі розумієте, кожний матч для нас - на вагу золота. Залишився лише один турнір, в якому ми можемо перемогти - чемпіонат України, тому ми будемо битися за чемпіонство до кінця", - цитує Луческу офіційний сайт "Шахтаря".

Також Луческу назвав кадрові проблеми напередодні цієї гри.

"Усі гравці готові, за винятком Кравченка й Худжамова, які мають проблеми. Спробую підібрати оптимальний склад, вибрати гравців, які зможуть максимально викластися на полі для перемоги. Що стосується Жадсона, то не думаю, що в попередній грі він би міг показати свої найкращі якості, тому що матч був дуже жорсткий і навіть жорстокий. Ви, напевно, знаєте, що він не найкращий гравець для таких матчів"