Українська правда

Збірна України зіграє з канадцями

Сергей Шемшученко — 9 квітня 2010, 20:37

Визначилися дати і міста, у яких футбольна збірна України зіграє чотири найближчі товариських матчі.

"Перший поєдинок під керівництвом Мирона Маркевича національна проведе 25 травня в Харкові проти литовців. Після цього 29-го числа у Львові ми будемо приймати збірну Румунії, а 2 червня в Осло поміряємося силами з норвежцями.

Матч проти команди Голландії 11 серпня ми проведемо в Донецьку на "Донбас Арені". Далі 3 вересня підопічним Мирона Маркевича належить візит до Польщі, де вони зіграють з командою господарів", - розповів віце-президент ФФУ Володимир Лашкул в коментарі газеті "Команда".

"Запланований спаринг і на 7-е число, але поки суперника українців у цей день я назвати не можу, тому що переговори ведуться практично з усіма європейськими асоціаціями, чиї збірні не будуть у цей день проводити матчі відбіркового турніру Євро-2012. Така ж ситуація і з 12 жовтня.

А ось що стосується 8 жовтня, то в цей день до нас завітає збірна Канади. Домовленість щодо цього досягнуто, залишилося поставити підписи під відповідним контрактом. Також відзначу, що 17-го числа відбудеться тільки один офіційний поєдинок - Франція - Сан-Марино, тому не варто виключати, що і в цей день в української команди буде спаринг", - додав Лашкул.

Коло можливих суперників збірної України на 7 вересня та 12 жовтня досить невелике. Для цього досить поглянути в календар запланованих на ці дати відбіркових матчів Євро-2012. 7 вересня від ігор вільні збірні Північної Ірландії, Естонії, Уельсу, Кіпру та Іспанії, а 12 жовтня - Болгарії, Боснії, а також ... Румунії, Норвегії та Литви, спаринги з якими в цьому році в українців вже заплановані.