Головне

Прем'єр-ліга. Динамо перемогло Арсенал. Цього разу без скандалу

10.04.2010 17:20 1133 0
Прем'єр-ліга. Динамо перемогло Арсенал. Цього разу без скандалу

Хоча, можливо, хтось і захоче побачити спрямовані дії арбітра Арановського проти "Арсенала". Але здалося, що вилучення були. Симоменко отримав другу жовту за те, що шипами заїхав у ногу Михалику. А от чому червону отримав Шершун, Арановський розкаже вже після матчу. Проте, як здалося, суддя не сумнівався у цьому вилученні ні секунди.

По інших же моментах "Динамо" повністю обіграло "Арсенал". Не було ні оффсайдів, ні незрозумілих рішень від феміди. Усе по грі.

Гра розпочалася без моментів. Навіть склалося таке враження, що "Арсенал" більше атакував. Саме гості створили перші моменти, але Захаревич і Богданов влучити у ствір воріт не зуміли. У "Динамо" ударів фактично до середини першого тайму й не було. Також не вдавалися господарям розіграші стандартів.

А на 34-ій хвилині рахунок було відкрито. Єрьоменко пройшов правим флангом, прострілив на лінію штрафного майданчика, де перебував зовсім вільний Вукоєвіч. В Огнена було стільки часу на те, щоб завдати удару, що він цілком міг збігати на Майдан Незалежності й купити собі чаю. Захисники ж навіть не завадили хорвату пробити, і м'яч залетів у ліву дев'ятку від Реви.

Потім був шанс у Ярмоленка подвоїти рахунок. Тільки от влучити з кількох метрів у ворота йому не вдалося. А під кінець зустрічі Арановський прийняв дивне, але у деякій мірі правильне рішення. Гравець "Арсенала", не очікуючи на свисток, взяв м'яч у руки, бо перед тим було положення поза грою. Суддя показав, що треба чекати свистка, і призначив штрафний у ворота гостей.

Найнебезпечніший момент "Арсенал" створив після виходу на поле Воробея. Саме Андрій головою пробив у стійку воріт Шовковського. Після цього "Динамо" зловило суперників на створеннях штучних оффсайдів і забезпечило собі три очки.

Спочатку  Маграо вивів Шевченка на ворота Реви. Андрій виграти дуель у воротаря не зміг, але м'яч відскочив до того ж таки Маграо, який і подвоїв рахунок. А через три хвилини Мілевський втік від захисників, обіграв Реву та закотив м'яч у пусті ворота.

На 74-ій хвилині Закарлюка скористався пасом з лівого флангу і "розмочив" Шовковського, який до цього не пропускав два поєдинки. А от на більше "канонірів" не вистачило. А потім були вищезгадані вилучення. На тому команди догравали матч. Хіба що міг забити ще Мілевський, але зіграв по-піжонськи.

Зарано Грозний почав кричати, що може грати на рівних із лідерами чемпіонату. І "Шахтар", і "Динамо" обіграло "Арсенал" з однаковим рахунком - 3:1. І якщо у Донецьку кияни ще могли розраховувати на нічию на останніх хвилинах, то на стадіоні імені Лобановського "Динамо" перемогло суперників впевнено.

"Динамо" (Київ) - "Арсенал" (Київ) 3:1 (1:0)

Гол: 1:0 - Вукоєвіч (34), 2:0 - Маграо (62), 3:0 - Мілевський (65), 3:1 - Закарлюка (74)

"Динамо": Шовковський, Даніло Сілва, Л. Алмейда, Вукоєвіч, Єрьоменко, Ж. Маграо, Юссуф, Нінковіч (Каддурі, 68), Шевченко (Михалик, 63), Ярмоленко, Мілевський

"Арсенал": Рева, Шершун, Шоаве, Єщенко, Хомин (Данілов, 55), Симоненко, Закарлюка, Захаревич (Воробей, 55), Богданов, Мазілу (Міколюнас, 70), Шацьких

Попередження: Шоава (16), Юссуф (25), Мілевський (27), Захаревич (45), Нінковіч (51), Богданов (51), Данілов (70), Симоненко (75), Михалик (89), Міколюнас (90)

Вилучення: Шершун (82), Симоненко (83)

Коментарі ()