Українська правда

Каддурі: Команді краще мати перевіреного легіонера, ніж запрошувати нового гравця

Сергей Шемшученко — 10 квітня 2010, 12:14

Захисник "Динамо" Бадр Каддурі, який нещодавно продовжив контракт з киянами, сподівається і надалі грати в основі.

"Вже майже вісім років я граю в "Динамо", це дійсно великий термін. Я тут вже звик, сім'я поруч, я не відчуваю ніяких труднощів. Загалом, те, що ще кілька років я проведу в команді, влаштовує і мене, і клуб. Адже краще мати перевіреного легіонера, ніж запрошувати нового гравця, який не знає мову і якому потрібен час на адаптацію, - розповів марокканець в інтерв'ю газеті "Команда"

Також Каддурі прогнозує важку боротьбу за чемпіонство між "Динамо" і "Шахтарем".

"Іншим командам рано на щось претендувати. Вони стараються, але поки не дотягують до рівня "Динамо" і "Шахтаря". Хоча в майбутньому все можливо. Були шанси вступити в боротьбу за чемпіонство у "Металіста", який непогано виступав останнім часом, але програвши в Києві, харків'яни безнадійно відстали.

З кожним матчем все важче і важче. Але у футболі нічого не дається легко. Якщо ми хочемо виграти чемпіонат, потрібно бути найсильнішими і всіх перемагати. І футболісти намагаються це робити.

Поки що "Шахтар" на два очки попереду, на ньому лежить більший психологічний тиск. Ми йому дихаємо в спину, чинимо тиск, а гірники змушені постійно турбуватися про те, що ми їх ось-ось можемо наздогнати і перегнати", - вважає динамівець.