Українська правда

Грозний: Не знаю як коментувати це суддівське свавілля

Сергей Шемшученко — 10 квітня 2010, 20:11

Головний тренер "Арсеналу" В`ячеслав Грозний після гри з "Динамо" (1:3) розкритикував суддівство у цій грі.

"Мені довелося йти на прес-конференцію вже через десять хвилин, відповідно, п'ять-сім хвилин у мене ще було в запасі. Тим більше, як коментувати це суддівське свавілля з картками, коли лише Рева й по-моєму Богданов не отримали карток. Ще й дві червоні....

Вилучили п'ять! Людину, якій розсікли брову, ще вдобавок і вилучили з поля! Це абсурд!

"Динамо" і без того сильніше за класом. Я поздоровляю "Динамо" з перемогою, але вони й без допомоги суддів можуть виграти. Вони вміють перемагати, що й доводили як на внутрішній, так і на міжнародній арені.

На мій погляд, матчі за участю "Динамо" і "Шахтаря" повинні судити тільки закордонні арбітри. Тоді, можливо, ми не будемо закінчувати гру з вісьмома людьми на поле. Подвійні стандарти ні до чого гарного не приводять.

"Динамо" - гарна організована команда, і моя критика спрямована не на адресу команди, а на адресу арбітражу. В "Динамо", як і в "Шахтарі", зібрані гарні гравці, важко грати як з одними, так і з іншими.

Я вибачаюся за те, що настільки емоційно все сприймаю. Але, повторюся, "Динамо" і "Шахтар" дійсно класні команди, і арбітраж матчів цих команд повинні робити досвідчені висококласні судді. А ще краще - закордонні арбітри, щоб ніхто нічого не міг "закинути", - цитує Грозного офіційний сайт "Динамо".