Українська правда

Луческу: Хотілося б що "Дніпро" так зіграв з "Динамо"

Сергей Шемшученко — 10 квітня 2010, 21:35

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу прокоментував результат гри 24 туру з "Дніпром" (0:0).

Втратили два очка при тому, що мали територіальну перевагу майже весь матч. Відіграли добре проти організованої команди, яка сьогодні була дуже агресивно настроєна. Вони добре оборонялися, і часом, якщо їм це було потрібно, дуже багато фолили.

Практично будь-яка наша швидка атака або контратака зупинялася їхніми фолами. Але це нас не виправдовує, потрібно було забивати. Будемо сподіватися, що в такий же спосіб вони зіграють і з "Динамо". Повторюся, "Дніпро" дуже гарна команда, її футболісти - високого рівня, з гарним потенціалом, тактично грамотно оборонялися. Ми ж, на жаль, перейшли на довгі передачі, нам не властиві.

Багато передач не доходили до адресата, ми втрачали м'яч. Звичайно з оборони ми виходимо через пас, і більше комбінуємо. Робили не дуже кваліфіковані флангові передачі, до флангу доходили, а замість того щоб подавати м'яч від воротаря, відправляли його в саму гущавину, і суперник його дуже легко відбивав.

Ми знали, що гра буде дуже важкою, до цього футболістів готували, так воно й вийшло. Думали, що дніпропетровці будуть більше контратакувати, а вони це робили тільки тоді, коли ми помилялися, і вони йшли в атаку", - цитує Луческу сайт "Шахтаря".