Українська правда

Гамула: Думав, настав час йти здаватися й піднімати руки вгору

Сергей Шемшученко — 12 квітня 2010, 10:13

Результат матчу "Закарпаття" і "Карпат" закономірний.

Так вважає керманич ужгородців Ігор Гамула.

"Бачить, Боженько, все бачить. Ми не мали права сьогодні програвати, дуже серйозно настроювалися на гру. Перший тайм дуже здорово виглядали в командній грі й у швидкості, але упустили один момент і одержали необов'язковий гол. У перерві зробили перестановки - спочатку нічого не виходило, але вірив у хлопців до кінця, випустив третього гравця, щоб урятувати гру.

Дякую футболістам, що все-таки вдалося "дотиснути" суперника. Багато було штрафних, кутових, багато флангових передач. Все-таки наприкінці Рижий виручив, він же й повинен виручати адже він Рижий - щасливий. Ми його як джокера й випустили. Це очко дуже дорого коштує, адже знаєте, у якій ситуації ми нині перебуваємо.

Наступна гра в нас стане матчем смерті, 15 квітня ми приймаємо "Чорноморець". Це буде вирішальна гра, у якій визначиться, хто гідний місця під сонцем.

Ще раз повторюся, Бог усе бачить. У Львові ми не повинні були програвати - на 93-й хвилині після обрізки Ситника в центрі поля, а на лівому фланзі в нас була проблема, травма в Браїли.

Коли йшов на прес-конференцію, Олега Кононова зустрів і сказав йому: "Боженько, він усе бачить", він у відповідь - "Я все розумію". Взагалі, жодних претензій. Хоча, напевно, прагнули перемоги, але це футбол.

Для нас зараз будь-яке очко на вагу золота. І зараз не рахуємо загублене або знайдене, ми намагаємося брати очки. "Карпати" є "Карпати", не даремно вони зараз перебувають на п'ятому місці. Хоча ми налаштовувалися тільки на перемогу", - каже Гамула.

Також коуч "Закарпаття" оцінив дії вболівальників обидвох команд.

"Вдячний нашим уболівальникам, які незважаючи на те, що їх було набагато менше підтримували нашу команду. А ці хлопці, коли "Карпати" забили гол, думав, що "наші" приїхали й настав час йти здаватися й піднімати руки вгору. Усе почало диміти, вибухати, уже хотів біля себе начальника служби безпеки посадити, а то думаю все...

Це ще квіточки в порівнянні з тим, що витворяють уболівальники "Спартака" на Лужниках, якщо команда погано грає. Сьогодні тільки 12 сидінь поламали, а там по 300, 400", - цитує Гамулу сайт ужгородського клубу.