Українська правда

Суркіс: Нікому не потрібна у збірній філія "Металіста"

Сергей Шемшученко — 17 квітня 2010, 09:55

У національній збірній України хотіли працювати спортивний та генеральний директор "Металіста", але в цьому їм відмовив президент Федерації футболу України Григорій Суркіс.

Про це очільник українського футболу розповів в інтерв`ю "Дзеркало тижня".

"Маркевич висловив бажання, щоб у його тренерському штабі були Калитвинцев, Хацкевич, Альтман. Без питань. Захотів, щоб у збірній працювали лікар і масажисти "Металіста". Будь ласка. Але вони на ставці у своєму клубі. Хочете бачити їх у команді, нехай приїжджають, будемо платити їм за фактично відпрацьований час.

Але далі починаються питання. Маркевич приносить штатний розклад збірної, в якому значаться спортивний директор "Металіста" Красніков і гендиректор клубу Голик. А поруч - суми зарплати. А от це - вибачте. Таке я, зрозуміло, не затвердив. Нікому не потрібна у збірній філія "Металіста".

У нас у національній команді ніколи не було спортивного й генерального директорів. Я б з радістю ввів би посаду технічного директора збірних і із задоволенням взяв би на цю посаду кваліфікованого іноземного фахівця. Але його ще маємо знайти, і я, до речі, зараз над цим працюю", - Суркіс.